-->

2015. november 26., csütörtök

Mennyi 1000 meg 1000? 2000!

здорово!
Az első ezer mindenkinek nagy szám, hát még a második... nagyon-nagyon köszönöm a 2000 LÁTOGATÁST! Nem is tudjátok, hogy ez nekem mennyit jelent: nekem, akinek eddig ez az első blogja, ami viszonylagos sikert aratott.
Olvasóim, nem félek kimondani, egyszerűen imádlak Titeket!

Szeretés van! ☺


Hír #1

Vasárnap, azaz 2015. november 22-én felvett egy kedves Bloggerina, Ginny Deliza maga mellé, a Szatellit kritikák nevű blogba.
Mint a neve is mutatja, ez egy kritikás blog, ám írást segítő cikkeket is tartalmaz (jómagam is írtam már egy utóbbit).
Mivel az író, Ginny Deliza csak hétvégente ér rá, sőt, akkor sem mindig, ezért meghirdetett egy szerkesztőfelvételt, és csodák csodája, engem fel is vett.
Nagy szomorúságomra még egyetlen egy kritikát sem rendeltek tőlem, ha szeretnétek, csak sikítsatok! ☺

http://szatellit-kritikak.blogspot.hu
http://szatellit-kritikak.blogspot.hu

Hír 2#

Gondolkodtam egy újabb blogon, ami viszont Wattpad-es lenne.
Sok mindent nem akarok elárulni, de amit tudnotok kell majd róla:

Cím: A Pikkelyesek Testülete
Téma: fantasy, akció, megízesítve egy kis romantikával

Tudom, ez eléggé gyér információ, de az alapötletet lusta vagyok ide lefirkantani (?). Ha érdekelne valakit, akkor leírnám, de a nyitás a közeljövőben nem tervezett. Hogy miért? Mint már sokszor említettem, csupán 12 éves vagyok, ami már-már szánalmasan kevés életkor a Bloggerek körében. Én is tapasztalatlannak érzem magam, ráadásul túl egyszerűen fogalmazok, és gyakran kitérek olyan részletekre, amik titeket biztos nem érdekelnek. Gondoltam, várok addig míg be nem töltöm a 13. életévemet, hogy legalább 1 éves tapasztalatot tudhassak magam mögött. Úgy érzem, nem tudom visszaadni azt az érzést, amit tudatni akarok veletek. De miért is folytatom a blogolást? Az írás számomra olyan, mint a drog vagy a cigi: ha rászoksz, nem tudod abbahagyni. Persze kúráltatva ez is letehető, de ebben ki lelné örömét? Maximum csak az olyan emberek, akik nekem csak a rosszat szeretnék, szerencsére ilyen ismerősöm nincsen.
Ott szakadt félbe az előbbi gondolatmenet, hogy kfurdaltam egy újabb blogtervet. Ez kit érdekelne? Ki olvasná el? Ha esetleg szeretnél még információt, csak sikíts!
Megjegyzéseket, mint mindig szívesen várok, nem harapok! ☺

xo C.